7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor'un yeni hocası; Yaman

KONYASPOR, TEKNİK DİREKTÖR FUAT YAMAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı teknik direktör Fuat Yaman ve yardımcılığına getirilen antrenör Mehmet Yıldırım ile sözleşme imzaladı.

Konyaspor'un Zafer'de bulunan kulüp binasında dün gece yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından gerçekleşen imza töreninde, teknik direktör Fuat Yaman ve yardımcılığına getirilen antrenör Mehmet Yıldırım sözleşmeleri imzalayarak resmen Konyasporlu oldu.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, karakteri, kişiliği ve duruşuyla örnek ve başarılı bir isim olan Fuat Yaman'a Konyaspor'u teslim ettiklerini belirterek, "Fuat Hocamız daha önce Konyaspor'a futbolcu olarak hizmet verdi. Bank Asya 1.Lig'i de yakından tanıyor. Konyaspor'u hedefi olan Süper Lig'e taşıyacağına inanarak göreve getirdik. Kendisine ve ekibine başarılar dilerken bizi hedefimize ulaştıracağına da inancımız tam" dedi.

Teknik Direktör Fuat Yaman ise, Konyaspor'a imzayı atmasının ardından yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Süper Lig. Tek düşüncemiz bunu gerçekleştirmek. Bu yolda bize katkı sağlayacak herkese ihtiyacımız var. Konya gibi önemli bir potansiyele sahip olan şehirde taraftarlarımızın bizi önümüzdeki 3 aylık dönemde desteklemelerini istiyoruz. Konyaspor'u Süper Lig hedefine mutlaka taşıyacağız" şeklinde konuştu.

KONYASPOR, TEKNİK DİREKTÖR FUAT YAMAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 09:10:02
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 13:54:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?