7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor'un yüzü gülmüyor

KONYASPOR'UN YÜZÜ GÜLMÜYOR

Bank Asya 1. Ligi'nin 31. haftasında evinde ağırladığı Adanaspor ile golsüz berabere kalan Konyaspor, ikincilik şansını büyük ölçüde kaybetti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, Konyaspor maçının yüzde 100 kazanmak zorunda oldukları bir maç olduğunu belirterek, "Takımımızın deplasman karnesi oldukça iyi olmasına rağmen bu maçta golü bulamadık. Artık ikincilik şansımız için Pazartesi günü oynanacak Buca maçını bekleyeceğiz. Berabere bile kalsa bizim için büyük bir avantaj olacak. Takımımız bu maçta dengeli oynadı. Gol pozisyonları bakımından kısır ama mücadele ve heyecan bakımından

iyi bir maçtı. Mücadele olarak verimsiz bir maçtı. Artık bundan sonraki maçlara bakacağız. Adanaspor'un Süper Lig'e çıkma iddiası hala devam ediyor. Bu maçı kaybettiğimiz bir maç olarak görüyorum" dedi

Adanasporlu Onur ise Konya'ya kazanmak için geldiklerini ancak golü bulamadıklarını ifade ederek, "Buraya kazanmaya gelmiştik ama olmadı. Her iki takımın da pozisyonları oldu. İki takımda hedefi olan bir takım. Biri üçüncü biri dördüncü sırada. Golü atan kazanırdı ama iki tarafta kontrollü oynadı. Artık Pazartesi'yi bekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

 

"OYUNCULARIMDA ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ VAR"

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bu maçı kazanarak büyük bir avantaj kazanmayı planladıklarını dile getirerek, "İlk yarıda iyi oynayamadık. İkinci yarı daha baskılı bir oyun sergiledik. Oyuncularımdan memnunum ancak taktik anlayışta zaaflarımız var. Onun sıkıntısını yaşıyoruz. Bu haftaları kayıpsız kapatmamız gerek. Taktiksel anlamda istediğimizi sahaya yansıtamadık. Bu maçta galip gelebilirdik, gol de yiyebilirdik. Eğer atabilseydik yüzde 90'lık büyük bir avantaj sağlamış olurduk. Ama olmadı.

Oyuncularımda gol konusunda bir özgüven eksikliği var. Bunu görebiliyorum. Bu konuda oyuncularımı daha cesaretli hale getirmek için elimden geleni yapıyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Yeşil-beyazlı kaleci Haluk ise bu maçta galip gelip avantajlı bir konuma gelmeyi istediklerini belirterek, "İlk yarı Adanaspor bizden daha iyi oynadı. İkinci yarı ise biz baskın bir oyun sergiledik. Pozisyon buluyoruz ama gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Ligin bitimine doğru kalan maçlarımıza galibiyet için çıkacağız" şeklinde görüş belirtti.

KONYASPOR'UN YÜZÜ GÜLMÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 18:30:01
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 19:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?