5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konya'ya 5 yılda 250 trilyonluk yatırım

 Özkafa, güçlerini halkın kendilerine duyduğu güven ve sevgiden aldıklarını belirterek, toplam maliyeti 250 trilyonu bulan yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti.
Özkafa, yeni otogarı hizmete soktuklarını, otobüs-minibüs depolama merkezi açtıklarını, Selahaddin Eyyübi tepesi ile Kayacık Piknik Alanı'nın düzenlendiğini, Belediye Sağlık Hastanesi ek ünitelerinin inşaatının tamamlandığını, yeni fuar alanının hizmete sokulduğunu, çöp rehabilitasyon merkezi kurulduğunu, asfalt ve parke tesisleri kurulduğunu belirterek, "Son olarak yapımı hızla süren Selçuklu Kulesi ve Ticaret Merkezi hizmete girecek. Bütün bu yatırımlar 5 yıllık süre içerisinde yapıldı ve maliyeti 250 trilyon lira oldu" dedi.
Özkafa, çalıştıkça huzurlu olduklarını, yapılan hizmetlerin genç-yaşlı herkesin yüzünü güldürdüğünü belirtti. 15 yıllık tecrübeleriyle Konya için projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Özkafa, "Ulaşımı, suyu, ekmeği, köprüleri, kavşakları, yolları, fakire uzanan yardım eli, çevreyi koruyan anlayışı ve sorunlara anında çözüm getiren ileri görüşlü kadroları ile büyükşehir belediyemiz Konya'nın yüzünü güldürüyor. Rakamlarla Konya'da belediyecilik gerçeğinin altını ısrarla çiziyoruz" şeklinde konuştu.
H.İBRAHİM PARLAK - KONYA (İHA)
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2004 Çarşamba 14:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?