5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Kopan elektrik teli canından etti

Konya'nın Kulu ilçesinde fırtınada kopan elektrik telinin üzerine düştüğü bahçe kapısını tutan 7 yaşındaki gurbetçi çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Celep beldesinde akşam başlayan şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle elektrik direğinde bulunan kablolardan birisi koparak demir bahçe kapısının üzerine düştü.

Almanya'dan akrabalarını ziyarete gelen Eren ailesinin 7 yaşındaki çocukları Erdal Eren, kapıyı açmak isterken akıma kapılarak olay yerinde hayatını kaybetti. Celep Belde Belediye Başkanı Mahir Mustafa Çelik'in yeğeni olduğu ve bir hafta sonra Almanya'ya geri dönecekleri öğrenilen küçük çocuğun cenazesi, Kulu
Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 13:03:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hamdi IP: 88.224.245.xxx Tarih : 14.07.2009 16:13:49

Selamun aleyküm  ölen çocuğa Allahtan rahmet  ana babasına ve yakınlarına sabır dileyorum.Şimdi yazacaklarım tekcilerin hoşuna gitmeyecek ama ,gerçekleride yazmak dile getirmek herkezin olduğu kadar benimde görevim .Geçenlerdede dile getirdim yazdım hatta  medaşa defalarca telefon etmeme ragmen esasen duyarsız davranıyorlar. Kulunun elektirik şebekesi kompile değişti yeni yeni trafolar takıldı hatlar ayrıldı genede arızadan elektirik kesintisinden  kurtulamadık.  Arızalar  avrupalıların geldiği zamanamı raslayor ben anlamadım kapat aç kapat aç  sabah saat 7veya 8 sıraları akşam satleride aşagı yukarı aynı, akla gelmiyor değil acaba zıt görüşlü insanların işimi diye  yani (siyasetmi)  sokak lambalarını  4-5 defa ihbar etmeme ragmen daha tamir etmediler. Telefon ettiğimizde  yetişemiyoruz diyorlar, vatandaş faturasını ödeyorsa medaşda görevini yapması lazım. Elaman veya tekniksiyen açığı varsa tamamla  .Millettin yanmadık bozulmadık cıhazı kalmadı yeter artık. Bu vesileylen buradan Sayın kulu kaymakamına ve sayın kulu belediye reyisine  çagrıda bulunuyorun Kazanın amiri sizsiniz  ,lütfen gereğini yapın.Saygılar.