7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Kovanağzı Caddesi törenle açıldı

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi tarafından genişletme ve düzenleme çalışmaları tamamlanan Küçük Kovanağzı Caddesi, düzenlenen törenle trafiğe açıldı.

Törene Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Faruk Dügen, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, belediye olarak 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini ifade ederek, "Konya'nın ve Meram'ın çağdaş bir kent ve ilçe haline gelmesi için bütün gücümüzle çabalıyoruz. Göreve geldiğimizde söylediğimiz slogan gibi, Meram'ın yıldızını parlatmak için enerjimizi, yüreğimizi ortaya koyuyoruz. Bu açacağımız cadde 5 mahalle ile bağlantılı bir cadde. Bizim ilçe olarak ana arterlerimizde sorunlarımız var ancak bu cadde gibi çoğunu buradaki halkımızla işbirliği içinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 3 bin 700 metre uzunluğundaki bu caddemiz herkese hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele keserek caddeyi trafiğe açtılar.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 16:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?