4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Kovulmamak için 'gasp edildim' dedi

Konya'da çalıştığı ilaç şirketine ait otomobille trafik kazasına karıştıktan sonra aracı bırakarak kaçan sürücü, daha sonra polise başvurarak otomobilinin gasp edildiğini iddia etti. Yapılan sorgusunda, sürücünün, işten kovulma korkusu ile yalan söylediği ortaya çıktı.

Merkez Selçuklu ilçesi Beyşehir Çevre Yolu Şefik Can Caddesi kavşağında 06 BB 2434 plakalı otomobil, Hasan Mersin idaresindeki üç tekerlekli motosikletle çarpıştı.

Kazada hafif yaralanan Hasan ve Rukiye Mersin, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Otomobildeki kan izlerinden yaralı olduğu anlaşılan otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Polis bir ilaç firmasına ait olduğu belirlenen aracın sürücüsünü tespit etmek için çalışma yaparken, polise başvuran Hüseyin U, 06 BB 2424 plakalı şirket aracının gasp edildiğini ileri sürdü.

Meram ilçesindeki Konevi Kültür Merkezi önünden geçerken iki kişinin kendilerini hastaneye götürmesini istediğini iddia eden Hüseyin U, “Aracıma aldığım kişiler bir süre sonra beni darp edip araçtan attılar ve otomobilimi gasp ettiler. Kazayı aracı çalan kişiler yapmış olmalı, benim ilgim yok” dedi.

Hüseyin U'nun, Asayiş Şubesi ekiplerinin otomobildeki kan örnekleri ile kendi kanının karşılaştırılacağını söylemesi üzerine, otomobilin şirkete ait olduğunu, işten kovulmaktan korktuğu için de yaşananları bu şekilde anlattığını söylediği öğrenildi.

Yapılan muayenesinde 80 promil alkollü çıkan Hüseyin U, yalan beyanda bulunmak suçundan gözaltına alındı.

a.a
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2006 Perşembe 11:29:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?