3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

KPSS'de başarılı olanlara ödül

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Eğitim Fakültesi, bu yıl mezun olan öğrencilerinden 17'sini, 2006 KPSS'de değişik branşlarda ilk 10'a girmeleri nedeniyle ödüllendirdi. 

Ödül töreni SÜ Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Programda önce, çeşitli bölümleri bitiren ve 2006 KPSS'de başarı göstererek ilk 10'a giren 17 öğrenci tanıtıldı. Programda konuşan SÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Gürsel, dereceye giren öğrencilerle övündüklerini belirterek, "Üniversite olarak öğrencilerimizin yetişmesi konusunda her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz. Okulların en önemli özelliği, üzerinde çalıştığı hammaddenin toplumdan gelen ve topluma gerekli değişiklikleri kazanarak geri dönen insan oluşudur. Bu yıl ülke genelinde değişik branşlarda olmak üzere KPSS'de 4 birinci, 3 ikinci, 1'er üçüncü ve dördüncü, 2 beşinci, 1 yedinci, 3 sekizinci ile 2 onuncu olmak üzere 17 öğrencimiz büyük başarı göstermiştir. Bu başarılar bizim eğitimde doğru yolda olduğumuzun göstergesidir" dedi. 

Dekan Prof. Dr. Musa Gürsel, müzik branşında birinci olan Barış Eken'e altın takarak, plaket verirken, diğer başarılı öğrencilere, öğretmenleri hediyelerini ve plaketlerini verdi. Öğretim görevlileri ve başarılı öğrenciler birlikte fotoğraf çektirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2006 Pazartesi 17:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?