6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kredi kartı kamyonetlere kadar girdi

Konya'nın Ereğli ilçesinde taşımacılık yapan bir kişi, müşterilerinin yoğun talebi üzerine kamyonetinde kredi kartıyla hizmet vermeye başladı.

Günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen kredi kartlarının kullanım alanları giderek genişlerken, bunun son örneği Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşandı. Kamyonetiyle taşımacılık yapan Çakır Taştepe, kendisine gelen müşterilerinin yoğun talebi ve çoğunda nakit para olmadığı için aracına pos cihazı taktırdığını söyledi. Taştepe, aracıyla un, tuz ve yem taşıdığını ifade ederek, "Müşterilerimin çoğunda nakit para yok ve hepsi kredi kartı kullanıyor. Çoğunluğu kredi kartıyla ödemesini yapmak istiyor.

Bende cihazı olmadığı için veresiye yazmak zorunda kalıyordum. Ama borçlarımı alırken zorlanıyordum. Bu nedenle aracıma pos cihazı taktırdım. Artık müşterilerim ödemelerini kredi kartıyla yapıyor" dedi. Her 10 müşteriden 8'inin kredi kartıyla ödeme yaptığını dile getiren Taştepe, pos cihazı taktıktan sonra işlerinin açıldığını ve artık nakit akışında bir sıkıntı yaşamadığını sözlerine ekledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 15:25:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?