6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

KTO'da seçim heyecanı

Konya Ticaret Odası'nda meslek komitesi seçimi ve meclis üyeliği seçimleri başladı.

Mevlana Kültür Merkezi'nde yapılan seçimlerde 2 liste yer alırken, toplam 78 sandıkta, 161 meclis üyesinin seçimi gerçekleştirilecek.

Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, 4 yılda bir yapılan Konya Ticaret Odası meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinin yapıldığını belirterek, "Bu seçimlerin Konya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlerimiz son derece demokratik bir şekilde geçmektedir. Bugüne kadar insanlar söyleyeceklerini söyledi.

Şimdi sıra sandıktaki üyelerimizde. Biz seçimleri bir müsabakaya benzetiyoruz. Müsabaka sonunda kaybeden kazanana hayırlı olsun diyecektir. Şu anda Konya Ticaret Odası'nın 75 meslek komitesi var. Toplam 78 sandık bulunuyor. Benim aday olduğum 75 meslek komitesinde sarı pusulayla seçimlere girdik. Biz şu anda başkanlığa aday değiliz. Meslek komitesi ve meclis üyeliğine adayız. Bugün toplam 161 meclis üyesi seçilecek. Seçilen 161 meclis üyesi bir hafta sonra toplanarak yönetim kurulu başkanını, üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine gidecek delegeleri seçecek" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 15:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?