6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Küçük Beyza nerede?

Konya'da 4 gündür kayıp olan 4 yaşındaki astım hastası Beyza Çökekoğlu'nun bulunması için polis Ankara'dan getirtilen uzman köpekle arama çalışması yapıyor. Talihsiz aile ise kızlarının hastane yatağında çekilmiş olan son fotoğrafına bakarak mutlu bir haber bekliyor.

4 gün önce sabah saat 10.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Kıraç Sokak Numara 21'de bulunan evden markete giden Seyit (31) ve Asuman Çökekoğlu (28) çiftinin 4 yaşındaki kızları Beyza, marketten ekmek ve yumurta aldıktan sonra eve dönerken kaybolmuştu.

Küçük Beyza'nın kaybolmasının ardından 4 gün geçti. Acılı aile ve yakınları her yerde küçük kızlarını ararken, Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 100 ekip, 300 polis memuruyla Beyza'yı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Dün Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden gelen insan kokusuna duyarlı köpekle de arama çalışmaları yürütülüyor. Küçük kızın kaybolma veya kaçırılma ihtimalini göz önünde bulunduran polis, küçük kızı 3 gün içerisinde gören herkesin 155 Polis İmdat telefonunu arayarak bilgi vermesini istedi. Aile evlerinin önünde astım hastası olan ve hastalığı ilerlemesi halinde ölüm tehlikesi geçirebilecek kızlarını bekliyor.

Çökekoğlu ailesi, kızlarının 1 ay önce hastanede yatılı tedavi gördüğünü belirterek, "En son hastanede teyzesi fotoğrafını çekmişti. Kızımız görenler haber versin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 16:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?