4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Küçük Melek şoktan kurtulamadı

Konya'da aç, susuz ve soğuk bir evde babaannesinin cesedinin başında 4 gün yaşadığı tahmin edilen 3 yaşındaki Melek'in henüz olayın şokunu atlatamadığı öğrenildi. Baba Halil İbrahim Keskin, kızıyla ilgili kimseyle görüşmek istemediğini söyledi.

Annesi olarak tanıdığı babaannesinin cesedi başında 4 gün kaldığı tahmin edilen 3 yaşındaki Melek, babası Halil İbrahim Keskin ile üvey annesi Atiye Keskin'e verilmişti. Dün geceyi babası ve üvey annesiyle birlikte geçiren Melek'in gece uyumadığı ve sürekli "annem öldü" diye sayıkladığı öğrenildi. İHA muhabirinin telefonla ulaştığı 3 yaşındaki Melek'in babası Halil İbrahim Keskin, "Bu konuda rahatsız edilmek istemiyorum. Çocuğuma sahip çıkıyorum. Babaannesini defnettik. Daha fazla bizi rahatsız etmeyin" dedi.

Dört gün cesedin başında kalan bir çocuğun psikolojik destek alması gerektiğini belirten uzmanlar, aileyle mutlaka yetkililerin devreye girerek gerekilen ilginin gösterilmesini istedi. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri ise, Melek'in durumuyla ilgili bir araştırma yapacaklarını belirterek, "Önümüzdeki günlerde aileyle görüşmeyi düşünüyoruz. Ailenin durumu uygun değilse Melek'i yuvaya bile alabiliriz. Araştırmamızın tamamlanması için zaman gerekiyor. Melek için iyi olanı yapacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 17:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?