4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Kurallara uyana çiçek

Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Adem Esen ile Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü İbrahim Tatır, "Trafikte Saygılıyım" kampanyası çerçevesinde kurallara uyan yaya ve sürücülere çiçekle broşür dağıttı. 


Nalçacı Caddesi Kule Kavşağında düzenlenen programda konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Konya trafiğinde Hz. Mevlana'nın hoşgörüsüne yakışır bir tablo sergilenmediğini belirterek, "Gerek sürücülerimiz gerekse yayalarımız birbirlerine ve kurallara gerekli saygıyı göstermiyor. 

Bizim amacımız 2007 Mevlana Yılı'nda dışarıdan gelen misafirlerimize trafiğimizin çok düzgün olduğunu ve trafikte de Hz. Mevlana'ya yakışır bir hoşgörü ile hareket ettiğimizi göstermek. Eğer saygı görmek istiyorsan karşındakine saygı duyacaksın" dedi.
Konya Trafik Denetleme Şube Müdürü İbrahim Tatır ise, kampanya çerçevesinde kurallara uyan sürücüler ile yayalara el ilanları ve çıkartmalar dağıtacaklarını dile getirerek, kampanyanın başarıyla tamamlanacağına inandığını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2007 Çarşamba 23:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?