6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kurban satış yerleri belirlendi

SELÇUKLU'DA KURBAN SATIŞ YERLERİ BELLİ OLDU

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde kurban satış yerleri belirlenerek gerekli olan düzenleme ve hazırlıklar tamamlandı.

Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince iş makineleri ile kurban satış yerleri düzenlenerek kurban satıcılarının hizmetine sunuldu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kurban satış yerlerinin trafiği aksatmayacak şekilde kurulacağını söyledi. Kurban Bayramı'nın belediyeler açısından farklılığının altını çizen Başkan Uğur İbrahim Altay, “Kurban Bayramı belediyeler açısından farklıdır ve çalışmalar buna göre yapılmaktadır. Kurban satış yerlerinin tespiti, hayvanların sağlığı, kesim yerleri, kesim yerlerinin temizliği ve kurban atıklarının sağlıklı bir şekilde toplanması şehir ve şehirde yaşayanların sağlığı için önemlidir. Kesim yerlerinde de gerekli önlemleri aldık. Hemşehrilerimizin bayramını en iyi şekilde geçirmesini sağlamak için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır” dedi.

Selçuklu Kurban Hizmetleri Komisyonu kararına göre,

Buhara Mahallesi'nde Selçuklu Belediyesi Spor Salonu ve Kongre Merkezi arkasındaki duvarla çevrili alan ve ve Bosna Hersek Mahallesi Semt Pazarı yanında bulunan boş alanda kurban satışı yapılabilecek. Dumlupınar Semt Pazar yeri, Şeyh Şamil Pazar yeri, Bosna Hersek her iki Pazar yeri, Özalkent Semt Pazar yeri, Fatih Sultan Mehmet Semt Pazar yeri, Seyit Onbaşı Semt Pazar yeri, Akşemsettin Semt Pazar yeri, Yazır Semt Pazarı, Sakarya Semt Pazarı, Aydınlıkevler Semt Pazarı, Sancak Semt Pazarı ve Hocacihan Semt Pazarı da kurban kesim yerleri olarak belilendi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 13:49:05
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 13:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?