6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kursiyerlerin sertifika heyecanı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından organize edilen ve sivil toplum örgütlerinin desteklediği Aile Akademisi kursiyerleri Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Aileyi korumak ve yaşanabilir, huzur duyulan bir ortam haline getirmek için geliştirilen eğitim projesi kapsamında başlayan Aile Akademisi, altı aylık süre sonunda ilk mezunlarını verdi.

Çalışan-çalışmayan, evli-bekar her yaştan bayanın katılabildiği ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen Aile Akademisi'nde kursiyerler katılım sertifikalarını aldılar. Her ay farklı konu ve içeriklerin, farklı eğitimci ve uzmanlarca anlatıldığı Aile Akademisi seminerlerinde; Hayat ve Ruh Sağlığı, Evlilik, Beslenme ve Ekonomi, Sosyal İlişkiler, Eğitimci Olarak Eş ve Anne, İnançlarımız ve Sorumluluklarımız, Medeni Hukuk gibi konular uzman eğitimcilerce ele alınıp anlatıldı.

Uzmanlar evlilik, çocuk, kişisel gelişim ve iletişimle ilgili pek çok konuyu psikolojik, tıbbi, dini ve hukuki açıdan irdeleyerek kursiyerlerle paylaştılar. Altı aylık süreçte 51 kursiyer, hayat kalitelerini yükseltecek, işlerini kolaylaştıracak, bakış açılarını genişletecek bilgiler aldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 18:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?