6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kurt: GS'liler bile faul dedi!

Galatasaray'a Ali Sami Yen'de hakem hatalarıyla yedikleri gollerle boyun eğen Konyaspor'da tepkiler dinmek bilmiyor.

Konyaspor Başkan Vekili Veli Kurt, hafta sonu Galatasaray ile oynadıkları maçta, beraber izledikleri rakip takım yöneticilerinin dahi yedikleri 2. golde faul olduğunu söylediğini ileri sürerek, ''Hakem hakkımızı yedi'' dedi.

Kurt, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile yaptıkları maçı, hakem hataları nedeniyle şanssız şekilde kaybettiklerini savundu.

Maçın ikinci yarısında yedikleri golde, faul olduğunu, ancak hakemin bu faulü vermeyerek yeşil beyazlı ekibin hakkını yediğini iddia eden Kurt, şunları kaydetti:

''Hakem Yunus Yıldırım, her an hata yapabilecek hakem. Önceki maçlarında da bu tür hatalarını gördük. Bir takımın hakkı bu kadar kolay yenmemeli. Biz 50 metreden tribünlerden faul olduğunu gördük. Ama orta hakem bunu görmediyse başka ne denebilir. Maçı beraber izlediğimiz Galatasaraylı yöneticiler dahi yediğimiz 2. golde faul olduğunu söylediler. Hakem hakkımızı yedi. 2. goldeki faul verilseydi belki maç berabere bitebilirdi.''

Kurt, Futbol Federasyonu'na müracaat ederek, Galatasaray ile oynadıkları maçın orta hakemini, bundan sonra yeşil beyazlı ekibin maçlarında görevlendirmemesini isteyeceklerini bildirdi

AA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 16:42:34
Güncelleme :30 Eylül 2008 Salı 16:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?