6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kurusıkıyla intihara kalkıştı

KONYA'DA KURUSIKI TABANCAYLA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Konya'da boşanma davası açan karısına silah doğrultan ardından kendi kafasına tuttuğu silahla polis geldiği için kaçan şahıs, tekrar geldiği evde kurusıkı tabancayla kafasına ateş ederek hafif yaralandı.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Vezirhan Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 5 yıl önce evlenen S.Y. (28) ile Şakir Y'nin (30) bir çocukları oldu. Bir avukatın yanında çalışan S.Y, şiddetli geçimsizlik nedeniyle markette çalışan kocası Şakir Y'ye boşanma davası açarak ailesinin yanına taşındı.

Eşini boşanma davasından vazgeçirmek isteyen Şakir Y, dün akşam saatlerinde otomobiliyle S.Y.'nin evine geldi. Burada bir süre konuşan Şakir Y, eşinin dönmek istememesi üzerine silahını çekerek karısının başına dayadı. Şakir Y, daha sonra silahı karısından çekerek kendi başına götürdü. Bu sırada polislerin geldiğini gören şahıs, olay yerinden kaçtı.

Polis, şüpheli kocanın tekrar gelebileceği ihtimali nedeniyle evin önünde sivil bir ekiple beklemeye başladı. Bir saat sonra aynı otomobilin S.Y'nin evine doğru seyir halinde olduğunu gören sivil polis ekibi "dur" ihtarında bulundu. İhtara uymayan Şakir Y, ilk önce polis otosuna çarptı ardından otomobilden inerek karısının gözleri önünde evin bahçe kapısı yanında kendi kafasına bir el ateş etti. Yaralanan Şakir Y, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis yaptığı incelemede tabancanın kurusıkı olduğunu belirledi. Hafif yaralanan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KONYA'DA KURUSIKI TABANCAYLA İNTİHAR GİRİŞİMİ
KONYA'DA KURUSIKI TABANCAYLA İNTİHAR GİRİŞİMİ
KONYA'DA KURUSIKI TABANCAYLA İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 10:44:02
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 18:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?