6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Laboratuar çalışmalarını sürdürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Analiz Laboratuarı, Türk Akreditasyon Kurumu'ndan yeterlilik almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, son yıllarda hizmetlerin standartlara ve teknik düzenlemelere uygunluğunu tespit etme çalışmalarının, modern ekonomilerin birbiriyle olan ilişkilerinde önem kazanan bir konu haline geldiğini belirterek, Çevre Analiz Laboratuarı'nın akreditasyon çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Analiz Laboratuarı'nın en son teknoloji takip edilerek son sistem ölçüm cihazlarıyla donatıldığını ifade eden Başkan Akyürek, "Laboratuarımız ölçüm ve analiz faaliyetleri konusunda uzman kadrosuyla, tarafsız ve bilimsel olarak hizmet veriyor. Tüketicilere sunulan ürünlerin standartlara uygunluğu bizim için çok önemli. Tüketici güvenliği ve çevre koruma amaçlı hazırlanan çalışmaların, standartlara uygunluğunu tespit etmek için yapılan deney, muayene ve ölçümlerin birbirinden farklılık göstermemesi için çalışan Çevre Analiz Laboratuarı'nın akreditasyon çalışmalarına başladık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 16:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?