6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Liseli genç kız kayıplara karıştı

Konya'da genç bir kız, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını izlemeye diye evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi.

Meram ilçesinde ikamet eden Burhan ve Sıddıka Karabacak çiftinin 5 çocuğundan Kudret Karabacak (16), kardeşleriyle birlikte izlemeye gittiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinden bir daha geri dönmedi.

Kızlarının kaybolmasının ardından haber alamayan Karabacak ailesi durumu polise bildirirken, şehirde bir çok yere resimli ilan yapıştırarak aramaya başladı. İnşaatlarda işçi olarak çalışarak ailesinin geçimini sağlayan Burhan Karabacak, "Ben şehir dışında inşaatta çalışırken kızım gittiği 19 Mayıs törenlerinden bir daha gelmemiş. Biz her türlü yere başvurduk ve bulunmasını istiyoruz" dedi.

5 çocuk annesi Sıddıka Karabacak ise, kızının hayatından endişe ettiğini belirterek, "Kaybolduğu gün kardeşleri Sevda ve Şeyma ile birlikte törenleri izlemeye gitmişti. Orada onlardan su almak için ayrılmış ve bir daha geri dönmemiş. Kızımın bulunmasını istiyorum, benim kızımı kandırmış olabilirler. Emniyet mensuplarından da yardım istiyorum bulup bana getirsinler. Başına bir iş gelmesinden korkuyorum o daha 16 yaşında" diye konuştu.

Sevda ve Şeyda Karabacak kardeşler de ablalarının biran önce eve dönmesini beklediklerini söyledi. Genç kızın bulunması için çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğü ekipleri, 16 yaşındaki Kudret Karabacak'la ilgili her türlü ihtimali değerlendiriyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 11:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?