7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Maden suyu şişesi patladı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir ev kadını mutfak tezgahının altında saklanan maden suyu şişesinin kendiliğinden patlaması sonucu elinden yaralandı.

Olay, Hacıakif Mahallesi, Üçler Sokak'ta bulunan Ali Rıza Önses'in oturduğu evde meydana geldi. Yerel bir gazetenin yazı işleri müdürü olan Ali Rıza Önses eşi Şayeste Önses ile birlikte mutfakta olduğu sırada görünmez bir kaza yaşandı. Mutfak tezgahının altındaki dolap kapağını açan Şayeste Önses elini içeri uzattığı sırada kanlar içerisinde kaldı.

Gürültüyle patlayan maden suyu şişesinden etrafa dağılan cam parçaları Önses'in parmaklarından yaralanmasına neden oldu. Beyşehir Devlet Hastanesi'ne
götürülen Şayeste Önses'in yaralı eline Acil Servis'te müdahale edildi. Sağ el parmaklarında derin kesikler olduğu tespit edilen Önses'in iki parmağına 3 dikiş atılırken, Önses, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yaşanan olayı anlatan Şayeste Önses, "Mutfak tezgahının altında bulunan maden suyu şişelerinden birisi dolap kapağını açıp eğilmemle birlikte patladı. Şişeyi elime de almamıştım. Yaralanan elim yüzümü korudu. Evde tüp patlarmış gibi oldu. Elim ve yerlerin kan içerisinde kalması üzerine telaş yapan eşim beni hemen hastaneye götürdü. Acil Servis'te iki parmağıma üç dikiş atıldı. Allah korudu ki dağılan cam parçaları yüzüme gelmedi" şeklinde konuştu

Gazeteci Ali Rıza Önses ise, ''Eşimin tezgah dolabının kapağını açmasıyla patlama gibi bir gürültü oldu. Etraf kırık cam parçalarıyla doldu. Ne olduğunu anlamaya çalışırken eşimin elinin kanlar içerisinde kaldığını gördüm. Kendi imkanlarımızla hemen hastaneye ulaştırdık. Tedavisinin ardından taburcu oldu. Cam parçalarının yüzüne ve gözüne gelmediğine şükrediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?