6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Mahalle sorunları yerinde inceleniyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, muhtarların, mahalle sakinlerinin gözü kulağı olduğunu ve Selçuklu'da belediye olarak her mahallede muhtarlarla işbirliği içinde çalışma yaptıklarını söyledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, birim müdürleri ve mahalle muhtarları ile birlikte gezi ve incelemelerde bulundu. Mahalle sorunları konusunda yerinde bilgi alarak gerekli çalışmaların başlatılması için ilgili birimlere talimat veren Başkan Altay, Selçuklu'da her mahallenin sorunlarını yerinde görerek incelediklerini ve sorunların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi.

Mahalle muhtarları ile istek ve sorunlarla ilgili yerinde tespitlerde bulunulduğunu, bilimsel anketlerle 66 mahallede durum tespiti gerçekleştirildiğini ve tespit edilen talep ve sorunların giderilmesi için hemen çalışma başlatıldığını anlatan Başkan Altay, “Selçuklu'yu hedeflenen gelişmişlik düzeyine ulaştırmak için birlikte hareket etmek, birlikte karar vermek ve bilimsellik, Selçuklunun gelişmesinde etken olacaktır. Kentleşme adına birlikte ve doğru adımlar atılmasında mahalle muhtarlarına büyük görev düşmektedir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 13:10:31
Güncelleme :29 Mayıs 2009 Cuma 13:11:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?