30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Marketçiyi 1 tl için vurmuşlar

MARKETÇİYİ 1 TL İÇİN VURMUŞLAR

Konya'da 3 kişinin, girdikleri marketin sahibini yapıştırıcının fiyatını 2 TL'den 1 TL'ye düşürmediği için çıkan tartışmada vurdukları iddia edildi.

Marketçinin ise, şüphelilerle aralarında tartışma olmadığını, kendisini gasp etmeye geldiklerini söylediği öğrenildi.

Olay, önceki gün merkez Selçuklu ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi'nde bir markette meydana gelmişti. Markete gelen 3 kişi, market sahibi Adıgüzel G.'yi (42) yere yatırmaya çalışmış, direnen şahıs aralarından birinin silahla iki el ateş etmesi sonucu yaralanmıştı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, yaralı hastaneye kaldırılmıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, verilen eşkaller doğrultusunda araştırma yaptı. Ekipler, şüphelilerin Haldun K. (29), Caner G. (23) ve Memduh T. (21) olduğunu belirleyerek şahısların evlerine baskın yaptı. Yakalanan şüphelilerden silahı kullanan Haldun K.'nin ifadesi ise şaşırttı.

Haldun K.'nin, "O gün arkadaşın ayakkabısı sökülmüştü. Markete girip yapıştırıcı almak istedik. Marketçiye yapıştırıcı sorduk, 2 TL dedi. Sonra 1 TL olmaz mı dedik, tartışma çıktı. Tartışmada market sahibi elini beline atınca ben de tabanca ile vurdum" dediği öğrenildi. Kullanılan silahın ise Caner G.'nin babasına ait olduğu öğrenildi.

MARKETÇİYİ 1 TL İÇİN VURMUŞLAR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 15:35:01
Güncelleme :15 Şubat 2011 Salı 18:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?