4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Markette boğazını kesti ve öldü

Konya'da bir markete girerek et reyonundan aldığı bıçakla boğazını kesen şahıs, hayatını kaybetti. 

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Yeni Otogar içinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otogar indirme peronlarında bulunan bir markete giren 25 yaşlarındaki kimliği belirsiz şahıs, et reyonundan aldığı bıçakla boğazını kesti. Şahıs, kanlar içinde yere yığılırken, market çalışanları polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri şahsın ölmesi üzerine müdahalede bulunmadan olay yerinden ayrıldı. 

Olaydan kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, hayatını kaybeden şahsın parmak izini aldı. Hayatını kaybeden şahsın cansız bedeni ceset torbasına konularak cenaze aracıyla Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada bazı meraklı vatandaşlar marketi kapatan brandalar arasında içeriye bakmaya çalışırken, bir vatandaş ise elinde çay ve simidiyle olayı meraklı gözlerle izlemeye çalıştı. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kendi boğazını kesen şahsın, olaydan yarım saat önce de başka bir markette boğazını kesme teşebbüsünde bulunduğu ve işyeri çalışanları tarafından kovulduğu belirtildi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2006 Pazar 11:46:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?