6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Meclis üyelerinden inceleme

İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN SÜ ONKOLOJİ HASTANESİ'NDE İNCELEME

Konya İl Genel Meclis üyeleri, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde kurulan Onkoloji Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi ve beraberindeki İl Genel Meclis üyeleri, SÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Ömer Ulukapı ve Hastaneler Genel Direktörü Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı tarafından karşılandı. Hastane binasında incelemelerde bulunan heyete, hastane hakkında bilgiler verildi. İnceleme sonrası bir açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, hastanenin yapımında İl Özel İdare, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği yaptığını belirterek, "Özel İdare bütçesinden ayrılan 7 milyon TL'lik ödenek ile kanser hastalarının ışın tedavisinde kullanılmak üzere 2 adet Radyoterapi cihazını satın alarak hastanemize kazandırdık. Görüyoruz ki 5 yıldızlı otel konforunda, hem hastaların, hem de hasta yakınlarının rahat edebileceği bir hastane ortaya çıkmış. Buradan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Okudan başta olmak üzere üniversite ve hastane yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Üniversite ile her türlü alanda işbirliğimiz devam edecektir" dedi.

Hastaneler Genel Direktörü Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı ise, İl Genel Meclis üyelerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Onkoloji hastanesi Konya'da önemli bir eksiklikti. Üniversitemiz, İl Özel İdaresi, iş adamları ve hayırseverler sayesinde ülkeye model olacak bir hastane kazandık" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 17:19:02
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 17:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?