6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Mehmet Çoğum Konyaspor'da

Konyaspor, Gaziantepsporlu savunma oyuncusu Mehmet Çoğum ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcısı Muammer Bingöl, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Basın Sözcüsü Ramazan Özer ve Transfer Komitesi Üyesi Kemal Güven katıldı.

Konyaspor'un başarılı olması için transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüklerini ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, "Takımımıza faydası olacağına inandığımız isimlerle sözleşme imzalamaya devam ediyoruz. Caner Altın'ın ardından geçtiğimiz yıllarda Ümit Milli Takıma hizmet etmiş bir başka isim Mehmet Çoğum'u da kadromuza kattık. Kulübümüz için hayırlı olsun. Mehmet Çoğum'un Konyaspor'a başarılı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Mehmet Çoğum Konyaspor'da göstereceği başarılı performans ile inşallah A Milli Takıma yükselir" dedi.

Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden yeni transfer Mehmet Çoğum ise "Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kendi adıma iyi bir tercih yaptığıma inanıyorum. Gaziantepspor'dan yeni bir hedef ve tercih için ayrıldım. Bu konuda da doğru bir karar verdiğime inanıyorum. İnşallah Konyaspor formasıyla daha başarılı olurum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni transfer Mehmet Çoğum kendisini 2 yıllığına Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı ve yeşil-beyazlı forma ile Konyaspor bayrağı önünde basın mensuplarına poz verdi.

5 Şubat 1983 İskenderun doğumlu olan Mehmet Çoğum, futbola Çanakkale Dardanelspor'da 1999 başladı ve aynı yıl profesyonelliğe ilk adımını attı. 5 sezon Çanakkale Dardanelspor forması giyen Çoğum, 2005 yılında transfer olduğu Gaziantepspor'da 3 sezon mücadele etti. Turkcell Süper Lig'de 77 maçta 3 gol, Türkiye Kupası'nda 23 maç, Bank Asya 1. Lig'inde 97 maçta 1 gol performansı sergileyen yeni transfer Çoğum, 9'u 2006 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde olmak üzere 12 kez U-21, 7 kez U-20, 2 kez
U-19, 7 kez U-17, 14 kez U-16, 2 kez U-15 olmak üzere 47 kez Milli Takım formasını giydi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 17:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?