7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Mehmet yaşama tutunamadı

YGS'YE GİREMEDEN KAZA GEÇİREN ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ

Konya'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 8 Nisan 2010 tarihinde merkez Selçuklu ilçesi Kunduracılar Üst Geçidi'nde meydana gelmişti.

Cemil Keleş Lisesi 12. sınıf öğrencisi olan Mehmet Han Kavasoğlu'nun (18) içinde bulunduğu Yakup Önder idaresindeki 42 PJ 534 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önce aydınlatma direğine, ardından bariyerlere çarpmıştı. Kazada otomobil sürücüsü Yakup Önder ile birlikte Mehmet Han Kavasoğlu, Mustafa Kavasoğlu, Beytullah Bilgiç ve Mustafa Kesek yaralanmıştı.

Yaralılar Konya Numune Hastanesi'de tedavi altına alınırken, beyninde meydana gelen hasar nedeniyle diğerlerine göre durumu daha ağır olan Mehmet Han Kavasoğlu ise yoğun bakıma alınmıştı.

 

YOĞUN BAKIMDA ANNESİYLE SINAVI KONUŞTU

Kazadan sonra yatırıldığı Yoğun Bakım Ünitesi'nde uygulanan tedavisi sonrası annesiyle konuşmaya ve yürümeye başlayan Mehmet Han Kavasoğlu'nun annesiyle 12 Nisan'daki YGS sınavını konuştuğu ve sınava giremeyeceği için çok üzgün olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Bir haftadır Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren Mehmet Han Kavasoğlu, beyninde oluşan hasarın ilerlemesi sonucu gece saat 01.00 sıralarında hayatını kaybetti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 12:24:05
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 13:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?