7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Mehmetçiğe eğlenceli uğurlama

KARADİĞİN'DE ASKER UĞURLAMA TÖRENİ

Konya'nın merkez Meram İlçesine bağlı Karadiğin Mahallesinde asker uğurlama töreni yapıldı.

Kent merkezine 30 kilometre uzaklıkta olan ve son yerel seçimlerle birlikte Meram Belediyesi'nin bir mahallesi haline gelen Karadiğin'de düzenlenen asker uğurlama programı ilgi gördü. Meram Belediyesi tarafından düzenlenen programda 1990'a 1 tertip 19 asker yerel sanatçının verdiği konser ve çeşitli yarışmalarla eğlendi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, vatani görevini yapacak gençlere başarılar diledi. Başkan Kalaycı, “Vatani görevlerini yapacak arkadaşlarımızı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kardeşlerimizi bugün nasıl mutlu bir şekilde askere uğurluyorsak dönüşlerinin de aynı şekilde mutlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise, toplumda askerliğe verilen öneme dikkat çekerek, “Ülkemiz üzerinde kirli emelleri olanların, Karadiğin'deki bu asker uğurlama programını görmelerini tavsiye ediyorum. Biz vatani görevini yapacak evlatlarımızı düğün yaparak uğurlarız. Askerliği Peygamber ocağı olarak biliriz ve büyük bir azimle bu kutsal görevimizi yaparız” diye konuştu.

Başkan Kalaycı ve beraberindekiler programın sonunda asker adaylarına çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 12:29:03
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 12:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?