6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Meram, Kent Fuarı'nın yıldızı oldu

5. Konya Kent Fuarı'nda yer alan Meram Belediyesi standı katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Uluslararası TÜYAP Fuar Merkezi'nde 24 Haziran'da açılan ve dün akşam sona eren Konya 5. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı'nda yer alan Meram Belediyesi standı büyük ilgi gördü.

21 ülkeden 121 firmanın ürünlerini tanıtma imkanını bulduğu 5. Konya Belediye İhtiyaçları Fuarı'nda orijinal ve farklı dizaynıyla dikkat çeken Meram Belediyesi'nin standındaki bütün düzenlemelerin belediye bünyesinde yapıldıgı belirtildi. Fen İşleri ve Park Bahçeler müdürlükleri tarafından yapılan andezit döşemesi, havuz düzenlemesi, yeşil alan ve peyzaj düzenlemeleri ilgi çekerken yine Meram Meslek Edindirm Kursları (MERMEK) ürünleri de katılımcıların beğenisini topladı.

Bu arada, 2009 Yerel Seçimleri'yle Meram Belediyesi'ne bağlanan Kaşınhanı'nın meşhur havuç ürünleri de standa renk kattı. Ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 70'ini karşılayan Kaşınhanı'ndaki 22 farklı havuç ürünü katılımcıların ilgisini çekti. Havuç yoğurdu, havuçlu ekmek, havuçlu kek, havuç salebi, havuç çikolatası, havuç simidi ve havuçlu saç böreği fuarda sergilenirken, standı ziyaret eden vatandaşlara Meram şerbeti de ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 11:28:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?