7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Meram Belediyesi'nden ödül töreni

MERAM BELEDİYESİ'NDEN ÖDÜL TÖRENİ

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ve Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Engellilerin Yanında Engellere Karşıyız konulu Duvar Gazetesi yarışmasında dereceye girenlere törenle ödül verildi.

Konevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ın eşi Hatice Doğan, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleriyle, yarışmaya katılan okulların öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Törende konuşan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, ilköğretim okulları arasında düzenlenen yarışmaya 81 projenin başvurduğunu belirterek, "Bedensel engelli olmak güzel bir ruha sahip olmaya asla engel değildir. Her ne engeli olursa olsun bütün insanlar aynı haklara sahiptir. Kimse, doğarken seçemediği bir durum için diğer insanlardan farklı görülmemeli, insanlıklarından değer kaybına uğramamalıdır. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren insanlar arasında ayrım yapmadan toplumun her kesimine hizmet götürmenin gayreti içinde olduk. Bu bağlamda düzenlediğimiz yarışmaya katılan herkes bizim gözümüzde bu yarışmayı kazanmıştır" dedi.

Konuşmaların ardından ilk 10'a giren okullara ve gazeteyi hazırlayan öğretmen ve öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada, Şeker İlköğretim Okulu birinci, Vali Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu ikinci, Kadir Özgüzar İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 16:47:02
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 19:50:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?