30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Meram için hamle yılı olacak

2011 MERAM İÇİN HAMLE YILI OLACAK

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, 2011 yılının Meram için atılım yılı olacağını belirterek, açılış ve temel atma törenlerinin yıl boyunca süreceğini söyledi.

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın 25. Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yapan Başkan Serdar Kalaycı, 2011 yılında birçok önemli yatırımın açılışını ve temel atmasını gerçekleştireceklerini belirterek, "Küçük Kovanağzı Mahallesi'nde ikinci konut hamlemiz olan Güvenpark Konutları'nın temelini 1 ay içerisinde atacağız. TOKİ ile birlikte Konya'da ilk kez yapacağımız Yenice ve Hacıisaefendi mahallelerindeki 2 bin 624 konutluk kentsel dönüşümün ihalesi 29 Mart'ta yapılacak. Yaz aylarında da temelini atacağız. Tıp Fakültesi yanındaki Hasta Konuk Evi, Meram Sosyal Tesisleri, Melikşah Kapalı Pazar Yeri, Karahüyük Mahallesi'nde suni çimli futbol sahası ile farklı mahallelerde yapacağımız halı sahaların bu yıl temelini atacağız" dedi.

1989 yılından bu yana Büyükşehir Belediyesi binasında hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Kalaycı, "Bu yıl içinde belediye hizmet binası ile birlikte Azmi Beğen Aile Yaşam Merkezi, Hasanköy ve Ladikli ilköğretim okulları, restorasyonu bitirilen Pamukçu Han ve Ertuğrulgazi Tesislerinin açılışını yapacağız. Ayrıca Karahüyük Mahallesi'ndeki yaklaşık 300 hobi bahçesini kısa bir süre içinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İstasyon civarındaki Augustus Otel'de restorasyon çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içinde Şükran Mahallesi'ndeki tarihi evlerde restorasyon çalışmalarına başlayacağız. Ayrıca 17 farklı mahalleye yeni park yapacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 18:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?