6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Meram'a yeni sağlık ocağı

Konya'nın merkez Meram ilçesinde Meram Belediyesi ve hayırsever Mustafa Öten tarafından yaptırılacak olan Gülten Öten Sağlık Ocağı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Küçük Kovanağzı Mahallesi'ne yaptırılacak sağlık ocağının temel atma törenine Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Meram'da sağlıkla ilgili yatırımlar konusunda ciddi adımlar attıklarını belirterek, "Meram'da 1 hastanemizin temelini attık ve 4 ay içinde hizmete açacağız. Bir diğer hastanemizin ise 1 ay içinde temelini atmayı düşünüyoruz. Belediye olarak yatırım konusunda ciddi bir ivme kazanmış durumdayız. Meram'ın yıldızını parlatacağımıza söz verdik ve bu yolda ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Bu bölgeden de sağlık ocağıyla ilgili talepler gelmişti bize. Biz 2009 yılında yapmayı planlıyorduk ama hayırsever Mustafa Öten bize gelerek bir sağlık ocağı yapmak istediğini belirtince bu sağlık ocağını yapmaya karar verdik" dedi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri birlikte butona basarak sağlık ocağının temeline ilk harcı döktü.

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 15:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HSXDLX IP: 212.175.100.xxx Tarih : 26.05.2008 10:01:58

Refik Tuzcuoğlu nu kesinlikle seçmeyeceğim hep kendi civarınına hizmet götürüyor.