6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Meram'da asfalt çalışmaları sürüyor

MERAM'DA ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde yol açma, düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ekmekkoçu Mahallesi ve Aşçı Hasan Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını denetledi. Ekmekkoçu Mahallesi'nde yaklaşık 3 kilometrelik bir alanda asfaltlama çalışması yaptıklarını belirten Başkan Kalaycı, “Burada yapımını tamamladığımız parkın etrafındaki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca Belediyemize ait Ertuğrul Gazi Tesisleri ile Karaman Yolu arasında uzunluğu yaklaşık 2,5 kilometreyi bulan Aşçı Hasan ve Küçük Kovanağzı caddelerinde yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra bu caddelerin de asfaltlanmasına geçeceğiz” dedi.

Bu yıl asfalt sezonunu yoğun bir şekilde yaşadıklarını vurgulayan Kalaycı, “İlçemizin farklı mahallelerinde yeni açtığımız yollarda altyapısı tamamlanan yerlerin asfaltlanmasıyla ilgili planlamalarımız tamamlanmıştır. Altyapı ve tretuar çalışmaları tamamlanan tüm cadde ve sokaklar asfaltlanacak” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 17:06:05
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 18:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?