7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Meram'da hareketli gece

Konya'da polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçan otomobil sürücüsü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Uzun süre polisten kaçan ve trafiği tehlikeye düşüren sürücü, otomobilini ara sokakta bıraktıktan sonra kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, saat 03.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde devriye gezen polis ekibi, durumundan şüphelendiği 42 ALE 57 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Kimliği belirlenemeyen otomobil sürücü, polisin "dur" ihtarına kaçarak cevap vermesi üzerine kovalamaca başladı. Polisin takip ettiği otomobil, zaman zaman cadde de ters yönden giderek trafiği tehlikeye düşürdü.

Yaklaşık 20 dakika süren kovalamacada sürekli yer değiştiren otomobil sürücüsü, bir ara Fatih Işıklar Mahallesi'nde ara sokakta izini polise kaybettirmeyi başardı. Bölgede araştırma yapan ekipler, şüpheli aracı Öngü Sokakta terk edilmiş halde buldu.

Bunun üzerine polis, çevrede bulunan apartman bahçesinde ve inşaat alanında kaçan şüpheli şahsın izini aradı, ancak bir sonuca ulaşılamadı. Sokağa terk edilen otomobil, olay yerine gelen çekiciyle oto parka çektirildi. Ruhsat bilgilerden otomobilin adresine ulaşan polis, kaçan sürücüyü tespit etmek için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 10:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?