3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Meram'da silahlı kavga

saldırıKonya'da kendisinden para ve otomobilini isteyen yakınlarıyla tartışmaya başlayan bir kişi, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahıyla 1'i bayan 2 kişiyi yaraladı. 

Olay, saat 04.30'da merkez Meram İlçesi Selimiye Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şakir N. (25) sabah erken saatlerde kendisinden zorla para ve otomobilini isteyen Selahattin K. (28) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavga dönüşmesi üzerine Şakir N. üzerinde bulundurduğu silahla Selahattin K.'yı kolundan ve ayağından yanında bulunan Nimet A. (22)'yı ise ayağından yaraladı. Yaralılar ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulansta sinir krizi geçirerek sağlık görevlilerine zor anlar yaşatan Nimet A. güçlükle Acil Servise alınırken, Selahattin K. ise ambulanstan indirilirken çekim yapan basın mensuplarına saldırmak istedi. 

Olaydan kısa bir süre sonra silahıyla birlikte yakalanan Şakir N., Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili dört kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2006 Perşembe 12:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?