6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Meram'da şüpheli ölüm!

KUŞ GALERİSİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM

Konya'da bir kişi, kaldığı kuş galerisinde iş yeri sahibi tarafından ölü bulundu.

Olay, saat 09.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Abdüllaziz Mahallesi Kadı İzzettin Sokak No 10'da meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, işçi emeklisi olan Selahattin Karakulak (58), 6 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra arkadaşı Mehmet Ali Küçükçam'a (51) ait kuş galerisinde kalmaya başladı. Kendisi için oluşturulan bir bölmede yatıp kalkan 3 çocuk babası Selahattin Karakulak, sabah galeriye gelen iş yeri sahibi tarafından yerde hareketsiz bir şekilde bulununca sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hayatını kaybettiği belirlenen Selahattin Karakulak'ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polislerin yaptığı incelemelerde Selahattin Karakulak'ın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtildi. Daha önce kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Selahattin Karakulak'ın cesedi, sağlık ocağından getirilen doktorlar tarafından da kontrol edildi.

Yapılan kontroller sonunda herhangi bir netice alınamayınca savcıya haber verildi. İş yerine geldiğinde arkadaşının cansız bedeniyle karşılaşınca eşiyle birlikte gözyaşlarına hakim olamayan galeri sahibi Mehmet Ali Küçükçam, "Arkadaşım 8 aydır iş yerinde kalıyordu. Kalp rahatsızlığı vardı. Daha önce 3 defa hastaneye götürmüştüm" şeklinde konuştu.

Bir süre iş yerinde bekletildikten sonra Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılan Karakulak'ın asıl ölüm sebebinin otopsiden sonra netlik kazanacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KUŞ GALERİSİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM
KUŞ GALERİSİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM
KUŞ GALERİSİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 12:27:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?