4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Meram'da yol çalışmaları

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi'ne bağlanan Boruktolu Mahallesinde yol onarım çalışmalarının yapıldığı bildirildi.
 
Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kaşınhanı Beldesi ile sınır olan ve geçen yıl köy statüsündeyken merkeze bağlanan Boruktolu Mahallesinde yol düzenleme çalışmalarını tamamladı. KOSKİ'nin yaptığı çalışmaların ardından bozulan yollar, yaklaşık 10 gün süren çalışmalar neticesi onarıldı. Boruktolu Mahallesi sakinleri, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu'na ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
 
Bu yıl özellikle İstasyon önü Meçhul Asker Caddesi'nde yaptıkları yolun halkın büyük beğenisini topladığını belirten Meram Belediye Başkanı Tuzcuoğlu, "Çok uzun süren uğraşlarımız neticesi şehrimize ve Meram'a mükemmel bir caddeyi kazandırmanın kıvancını yaşıyoruz. Son iki yılda açılan yol sayısında rekoru 3'e katladık. Bunun yanı sıra yıllardır kronikleşen bir yara haline gelen Muhacir pazarı önündeki Larende, Et Kombinası önündeki Azerbaycan ve son olarak İstasyon önündeki Meçhul Asker Caddesi'ni genişleterek hizmete açtık ve trafik akışında çok önemli bir rahatlama sağladık. Şehir merkezindeki çalışmaların yanı sıra kenar mahallelerde de ekiplerimiz aralıksız çalışmaları sürdürüyor. 2007 yılında da çok önemli yolları hizmete açacağız" dedi.
 
Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait diğer ekipler, hava şartlarının iyi olması nedeniyle ilçenin muhtelif yerlerinde bordür ve parke döşeme, asfalt tamiri ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
 
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Boruktolu'ndan sonra yeni bağlanan diğer mahallelerde de yol onarım çalışmalarına başlayacak.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 18:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?