6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Meram'ın altyapısı yenileniyor!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, ilçe genelinde 8 farklı noktada asfalt kaplama, bordür, parke döşeme ve tretuar çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl genişletilen Küçük Kovanağzı Caddesi açılışa hazır hale getirilirken ilçenin farklı noktalarında da çalışmalar devam ediyor.

Bu yıl altyapısı tamamlanan Havzan Mahallesi'nde bir taraftan satıh kaplama yapılırken diğer yandan da bordür ve parke yapımı ile asfalt tamiri çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor.

Muhacir Pazarı civarında görev yapan iki ekip ise bordür parke altyapı ve döşeme, Osmangazi, Harmancık ve Karahüyük Mahallelerinde asfalt tamiri, Köyceğiz Caddesi'nde yol genişletme, Küçük Kovanağzı ve Hacı İsa Efendi Mahallelerinde yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Açılan yeni yollar ve kritik noktalardaki yol genişletme çalışmalarıyla Meram'ın çehresini değiştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, "Fen işleri ekiplerimiz Meram'ın dört bir yanında çalışmaları yürütüyor. 10'un üzerinde ev ve 100'ün üzerinde bahçe duvarı, garaj ve müştemilatı yıkıp yeniden yapmak suretiyle genişlettiğimiz Küçük Kovanağzı Caddesi'ni de önümüzdeki günlerde hizmete açacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 20:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?