6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

MHP adayları arı gibi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay ve Meram belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam ediyor. İlyas Kiraz ve ekibi bir kasap dükkanının açılışına katıldı. Açılışta konuşan İlyas Kiraz, besicilerin destekleneceğini söyledi. 

Kiraz, “Karatay ilçesinde tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığını hepimiz kabul etmemiz gerekir. Biz bu sektörün sorunlarına çözüm bulmak adına projeler geliştirdik. İlçemizde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın Avrupa standartlarına uygun alanlarda üretim yapmalarını sağlayacağız. Yine özellikle kanatlı hayvan üreticilerine yönelik mezbahalar kurarak üreticilerimizin desteklenmesini sağlayacağız. Üretim bizim vazgeçilmez unsurlarımız arasındadır. İlçemizi tüketen toplum olmaktan çıkarıp üreten toplum haline getireceğiz. Bizler göreve gelmemiz halinde sadece tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik değil üretime dayalı yeni iş alanlarının oluşturulmasına katkı sağlayacak her türlü projenin desteklenmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

MHP Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel de seçim çalışmaları kapsamında Türk Hukuk Enstitüsü Konya Şubesini ziyaret etti. Enstitü üyeleri ile sohbet eden Açıkel, Meram bölgesine yapmayı planladığı projeleri anlattı.

Meram’ın kendine ait şehir merkezinin olmadığını dile getiren Açıkel “Biz göreve gelmemiz durumunda Meram’da büyük bir değişim olacak. Meram’a 20 yılda yapılmayanları biz 5 yılda yapacağız. Meram’a yeni bir soluk getirmek için 100 gündür çalışıyoruz. Meram’da her soruya bir cevabımız, her probleme bir çözümümüz olacak” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 15:43:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?