6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

MHP adayları mahalle gezisinde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay ile merkez Meram ilçesi Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel, mahalle gezilerini sürdürüyor.

Karaaslan Mahallesinde seçmenlerle buluşan MHP'li başkan adayları projelerini anlattı. Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel, seçilmesi halinde her mahalleye Mahalle Evleri kurmayı planladığını söyledi.

Bu projenin Meram'ın bir sembolü haline geleceğini belirten Açıkel, "Türkiye'de bir çok şehirde uygulanan Mahalle Evleri projesi Meram için çok uygun bir proje. Bizim dönemimizde kentsel dönüşümün gerçekleşmesiyle düzenli, modern, yaşanabilir mahalleler oluşturulacak ve bu mahallelerin birkaçına birlikte hizmet edebilecek nitelikte mahalle merkezleri oluşturulacaktır. Mahalle merkezlerinin kalbini de mahalle evlerimiz oluşturacaktır. Bu evlerin bünyesinde muhtarlık büroları, okuma salonları, sağlık evleri, internet ve fitness salonları bulunacak. İlçemizdeki sosyal hayata bu evler hız kazandıracaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 15:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?