6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

MHP adaylarından ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay ile Meram İlçesi Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel, meslek örgütlerini ziyaret etti.

Konya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası’nı ziyaret eden başkan adayları, Oda Başkanı Muhsin Dinek’ten esnafın sorunlarını dinledi. Göreve gelmeleri halinde oda esnafının sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını belirten Hikmet Çay, toplu ulaşımda Konya’nın sorunlarını ortadan kaldıracakları sözünü verdi.

MHP Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel’de oda esnafının sorunlarının giderilmesi için çalışacaklarını belirterek, “Burada artık görev halka düşüyor. Vatandaş layık olduğunu seçecek, layık olduğuyla yönetilecek. Toplumlar layık oldukları yönetimle yönetilirler” dedi.

Başkan adayları Konya Lokantacılar Odasını da ziyaret ederek Oda Başkanı Ali Osman Karamercan ile görüştü. Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Hikmet Çay, “Avrupa Birliği’ne giden paralarımız var. 1995 yılında Gümrük Birliğine girdiğimizden bu yana milyonlarca euro para ediyor. Verdiğimiz paraların yüzde 90 – 95’i boşa gidiyor. Yunanistan verdiği paranın 3 katını alıyor. Biz proje üretemiyoruz. O yüzden bu paraları da geri alamıyoruz. Belediye başkanı olunca proje merkezi kuracağız. Böylece Avrupa Birliği’nin aldığı nefesten haberimiz olacak. Biz de ona göre projemizi hazırlayıp paramızı alıp geleceğiz” diye konuştu.

Hizmet konusunda siyasi partilerin önemli olmadığını söyleyen Konya Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan ise belediyelerle işbirliği içinde çalışmak istediklerini kaydetti.

MHP heyeti son olarak Konya Öğretmenevini ziyaret etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 17:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?