30
Nisan
2024
Salı
KONYA

MHP seçim startını verdi

MHP KONYA'DA SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Mevlana Müzesi'ni ziyaret ederek başladı.

Kapu Camii'nde Cuma namazını kılan MHP Konya Milletvekili adayları ile partililer daha sonra yaya olarak Mevlana Müzesi'ne geldi. Müzeyi ziyaret eden milletvekili adayları burada dua etti.

Müze çıkışı bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimleri için çalışmalara bugün itibariyle başladıklarını belirterek, "Arkadaşlarımızla birlikte aydınlık bir geleceğe ışık tutmak için, hak ve hakikat yolunda, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılara derman olmak için MHP'nin projelerini Konyalı hemşehrilerimizle ve Türkiye'yle paylaşacağız. Vatandaşımıza 'Ses Ver' diyeceğiz. 'Türkiye senin, karar senin' diyeceğiz. 12 Haziran itibariyle de Türkiye'nin içinde bulunduğu çıkmaz sokaktan aydınlık bir geleceğe yolculuğu için halkımızla el ele tutuşacağız. 2023 vizyonu partimizin 1999 seçimlerinden beridir seçim beyannamesinde bulunan bir vizyondur. Bu vizyona ulaşabilmek için halkımıza 'Ülke senin, karar senin' diyeceğiz. Bu bağlamda bugün 14 milletvekili adayımızla birlikte vatandaşımızla buluşacağız ve seçim çalışmalarına başlayacağız" dedi.

MHP KONYA'DA SEÇİM STARTINI VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2011 Cuma 15:39:04
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 16:05:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?