6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

MHP'de kongreye doğru...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Ali Yücel, kongrede aday olduğunu açıkladı.

Dedeman Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Ali Yücel, il teşkilatının bir yıl önce göreve geldiğini hatırlatarak, 25 Temmuz'da yapılacak kongrede göreve talip olduklarını kaydetti.

Ali Yücel, "Yönetimimiz hızlı bir çalışma temposu içerisinde, birlik ve beraberlik anlayışını esas alan bir çalışma planı ile, bütün ilçe ve belde teşkilatlarımızı halkımızın teveccühünü kazanacağına inandığımız kadrolarla güçlü bir yapıya kavuşturulmuştur. Yaklaşık bir yıl önce göreve gelen yönetimimizin, değerli ilçe ve belde teşkilatları ile tüm gönüldaşlarımızın özverili çalışmaları sonucunda 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde partimiz il genelinde önemli bir başarı elde etmiştir. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde yüzde 13,08 olan oy oranımız, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yüzde 50'ye varan bir artış ile yüzde 19,50'ye ulaşmıştır. Ayrıca kazanılan 48 ilçe ve belde belediye başkanlıkları, 19 il genel meclisi üyeliği ve alınan 216 bin 504 oy ile bu başarıyı taçlandırdığımıza inanıyorum" dedi.

Gelecek dönemde yapmayı planladıklarını projeler hakkında bilgi veren Ali Yücel, "Yerel yönetimleri izleme komitesi kurma, yerel yönetimler il proje, destek ve koordinasyon merkezi kurma ve siyaset okulu oluşturma gibi projelerimiz bulunuyor" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 15:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?