6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

MHP'den 'hayır' propagandası

MHP'DEN MEHTER TAKIMIYLA 'HAYIR' PROPAGANDASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı, Zafer Meydanı'nda kurduğu 'Referandumda Hayır' kampanyası standının açılışını Mehter Takımı ile yaptı.

Mehter Takımı eşliğinde düzenlenen açılışa MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Açılışta konuşan MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, toplumsal ve siyasi uzlaşmayı temsil etmesi gereken anayasanın son günlerde ülkeyi ayrıştırmaya başladığını savunarak, "Türkiye'nin ve Türk milletinin acil çözüm bekleyen ve ağır sorunları dururken, AK Parti'nin önceliği yargı organlarına nasıl seçim yapılacağı oldu. Anayasa değişikliği

paketi kamuoyunun gerçek beklentisi olan dokunulmazlıkların kaldırılması, siyasetin ahlaki ilke ve esaslara bağlanması, üniversitelerdeki başörtüsü meselesinin çözümü ve eğitim hakkının sağlanması, YÖK'ün görev ve yetkilerinin ve rektör atamalarının demokratik esaslara bağlanması gibi temel haklar kapsamındaki hayati unsurları içermemektedir. Bu nedenle referandumda hayır diyoruz ve halkımızı da hayır demeye davet ediyoruz" dedi.

MHP'DEN MEHTER TAKIMIYLA 'HAYIR' PROPAGANDASI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 15:55:02
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 16:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?