6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

MHP'li adaylardan MÜSİAD'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adayları, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi'nde projelerini anlattı.

MÜSİAD tarafından haftalık düzenlenen sohbet toplantısına davetli olarak katılan MHP başkan adayları, “Konya’da Yerel Seçimler” konulu konferansta seçim sürecini değerlendirerek projeleri hakkında bilgi verdi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, siyasi partilerin adaylarını konuk ederek projeleri hakkında bilgi sahibi olduklarını ve seçimlere kadar bu tür toplantılar düzenleyeceklerini söyledi.

Konferansta konuşan MHP Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, seçim çalışmalarını aralıksız 100 gündür sürdürdüklerini belirterek, “Bu çalışmalarımız esnasında halkımızı dinledik ve onların istekleri doğrultusunda hazırlamış olduğumuz 23 projemizi halkımızın arasına girerek anlatıyoruz. Projelerimizi ana başlıklarıyla söylemek gerekirse, tarımcılık, hayvancılık, inanç turizmi, imar, sosyal tesisler, hastane kurma çalışması ve birçok projemizi hayata sokacağız” dedi
MHP Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel ise, Meram’ın 285 bin nüfuslu eski bir yerleşke olduğunu hatırlatarak, “Meram huzurun ve mutluluğun simgesidir. Meram’da yapılması gereken çok iş var ve bu noktada bize birçok görev düşmektedir” şeklinde konuştu.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay da, özellikle israftan kaçınacaklarını söyledi. Çay, belirledikleri bazı noktalarda harcamaları kısarak elde edecekleri kaynakla Meram Belediyesi asfalt şantiyesi kuracaklarını dile getirerek, “Biz doğruları yermeye değil yanlışları düzeltmeye geliyoruz. Zaman değişim zamanıdır. Gelin bize güvenin değiştirelim” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Ali Yücel konferansın sonunda adayların projelerini anlatması için sundukları fırsattan dolayı MÜSİAD Konya Şubesine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?