6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

MHP'li Kiraz seçmenlerle buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, seçim bölgesindeki mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, Tatlıcak Mahallesi’nde seçmenlerle buluştu. Bölge halkının sorunlarını dinleme fırsatı da bulan İlyas Kiraz, MHP Karatay İlçe Başkanı Tarık Taşçı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçmenlerle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, alt yapı ve ulaşım konusundaki sorunlarını ifade ederken verilen sözlerin yerine getirilmediği ve siyasilerin kendilerini sadece seçim zamanında hatırladığı konusunda tepkilerini dile getirdi.

Amaçlarının ayrım yapmadan hakkaniyet ölçüsünde her mahalleye eşit hizmet götürmek olduğunu ifade eden İlyas Kiraz, sorunları tek tek not etti. Bölgenin alt yapı ve ulaşım konusundaki sorunlarının çözüme kavuşturulacağı sözünü veren Kiraz, sadece seçim zamanı değil her zaman halkla iç içe olmak istediklerini, halkın iyi ve kötü gününde onlarla birlikte olacağını söyledi.

Kiraz, belediye başkanı seçilmesi halinde seçim meydanlarında verdiği sözlerin hepsini yerine getireceğini ve Karatay’ın modern kent görünümüne kavuşturulması için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.

İlyas Kiraz, “Halka Hizmet Hakk’a Hizmet” anlayışıyla katılımcı, dürüst, ilkeli ve herkesi kucaklayan belediyecilik yapacakları sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 17:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?