6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

MHP'li Kiraz'dan MÜSİAD'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, yapılan kongrede Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanlığı seçilen Aslan Korkmaz’ı ziyaret etti.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Konya’nın merkez Karatay ilçesinde MHP adına seçimlere katılacak olan İlyas Kiraz, çalışmalarını sürdürüyor. İlyas Kiraz ve ekibi son olarak 7 Şubat 2009 tarihinde yapılan genel kurulda MÜSİAD Konya Şube Başkanlığına seçilen Aslan Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

MHP Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, Konya sanayicilerinin güçlenmesi ile Konya ve ülke ekonomisine katkısının arttığını söyledi. Özellikle sanayi sitelerinin alt yapı sorunlarına akılcı ve kalıcı çözümler bulacaklarını belirten Kiraz, “Bunu yaparken de sanayicilerimizle iş adamlarımızla bir araya gelerek ortak kararlar alacağız. Sanayicilerin sorunlarını sanayicilerden ve onların sivil toplum kuruluşlarından dinleyeceğiz ve çözümleri konusunda birlikte hareket edeceğiz. Belediye Başkanı seçilmemiz halinde Konya’yı marka şehir haline getirecek her türlü çalışmayı destekleyeceğiz” dedi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlyas Kiraz’a seçimlerde başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 17:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?