6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Milletvekillerinden KGC'ye ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekilleri, Konya Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.

KGC Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Hüsnü Tuna, Mustafa Kabakçı, Kerim Özkul ve Ali Öztürk, basın sektörünün sorunları hakkında bilgilendirildi. Cemiyet Başkanı Özdemir, ciddi sorunlarla karşı karşıya bulunan yerel basının desteklenmesi gerektiğini belirterek, Anadolu da görev yapan gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını dile getirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü ise, 2007 yılının Türkiye'nin siyasi tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Milletin iradesine sahip çıkmasıyla ülkede kronikleşen sorunların çözülmeye başladığını bildiren Güçlü, Konya'nın ekonomik, kültürel ve sosyal yönden gelişmesi için hep birlikte çalışmalar yapılacağını kaydetti.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı da, kalkınma için gayret gösteren bir çok Anadolu şehrinin Konya'yı kendine örnek aldığını vurgulayarak, "Konya'ya savunma sanayii ve ilaç sektörü yatırımlarını kazandırmak için girişimlerde bulunduk. Tarım şehri Konya artık Tekno-tarım'a doğru da yürümeli. Organize hayvancılıkla ilgili çalışmalarımızda başladı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 13:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?