6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Milli Park ziyaretçilerini büyülüyor

Türkiye'nin tabiat harikası köşelerinden birisi olan Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda açan rengarenk çiçeklerin oluşturduğu muhteşem manzara yerli ve yabancı ziyaretçileri cezp ediyor.

Bahar mevsiminin habercisi olan çiçekler, Beyşehir Gölü kıyılarında rengarenk görüntüler oluşturuyor. Yılın 365 günü ziyaretçi çeken Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda oluşan muhteşem manzara yerli ve yabancı ziyaretçilerin de ilgisi çekiyor.

Beyşehir Gölü kıyılarını şenlendiren yerli ve yabancı ziyaretçiler mavi ile yeşilin bütünleştiği doğadaki bu güzelliği ölümsüzleştirebilmek için bol bol fotoğraf çekiyorlar. Ziyaretçilerin yörede en fazla ilgisini çeken tabiat olaylarından birisi de gün batımının en güzel karelerini yakalayabilmek oluyor.

Bu arada ilkbahar mevsimi ile birlikte Beyşehir Gölü sahillerindeki hareketlilik de arttı. Güzel havayı fırsat bilenler özellikle öğlen ve ikindi vakitlerinde göl üzerindeki etkinliklere katılıyor. Su seviyesinin yükseldiği göl üzerinde su bisikleti ve kano ile gezen ziyaretçiler, adalara tur düzenleyen yatlarla ise bölgede bol bol oksijen depoluyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 17:10:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?