7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Minibüs alev alev yandı

KARGO MİNİBÜSÜ ALEV ALEV YANDI

Konya'nın Beyşehir ilçesinde seyir halindeki bir kargo minibüsü alev alev yandı. Yangın, balkondan alevleri izleyen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Hasan A. (36) idaresindeki 42 B 8862 plakalı bir kargo şirketine ait minibüs, yükünü boşalttıktan sonra Yeni Mahalle 717. Sokak'ta seyir halinde iken aniden alev aldı.

Aracın yandığını fark eden sürücü, park halindeki bir otomobile arkadan çaptıktan sonra birkaç metre ileride kömür torbalarına yakın bir yerde durabildi.

Yanan araçtan kendisini güçlükle dışarı atarak kurtulmayı başaran sürücü, itfaiye aracının gelmesinin ardından ortadan kayboldu. Beyşehir Belediyesi'ne bağlı

itfaiye ekipleri, kısa süre içerisinde aracın yandığı sokağa gelerek alevlere müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri tazyikli su ile alevler aracı tamamen sarmadan kontrol altına alıp söndürürken, kargo minibüsünün sürücü kabini ve ön kısmı tamamen yanarak kül oldu. Bu arada görevliler, minibüsün arka kısmındaki plastik malzemeleri aracın dışına çıkararak önlem aldı. Sokak sakinleri yanan aracı şaşkınlık ve panik içerisinde balkonlarından izlerken, park halindeki otomobiller ise yangın esnasında sahipleri

tarafından olay yerinden hızla uzaklaştırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri kayıplara karışan sürücünün kimliğini tespit etmeye çalıştığı sırada ortaya çıkan sürücü, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Beyşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, minibüsün park halinde duran otomobiline çarptığını belirten Hasan Cantav, çarpmanın ardından aracın yanmaya başladığını ileri sürdü. Bazı görgü tanıkları ise, "Araç yanmaya başladıktan sonra minibüs, park halindeki otomobile çaptıktan sonra ileride durdu" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KARGO MİNİBÜSÜ ALEV ALEV YANDI
KARGO MİNİBÜSÜ ALEV ALEV YANDI
KARGO MİNİBÜSÜ ALEV ALEV YANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 12:14:03
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 19:54:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?