4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Minibüs şarampole devrildi: 8 ölü

Konya'nın Halkapınar ilçesinde, midibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 8 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı belirlendi. Kazada ölen ve yaralananların isimleri de tespit edildi.

Recep Kıratlı (45) idaresindeki 42 YF 280 plakalı midibüsün Halkapınar ilçesi Çakıllar köyü yakınlarında uçuruma devrilmesi sonucu ölenlerin, araç sürücüsü Recep Kıratlı ile Zeynep Kıratlı (40) Büşra Kıratlı (2), Mustafa Kıratlı (45), Halil Gökçe (75), Ali İhsan Yanık (40), Ramazan Demirel (65), Gülsüm Güveç (1) olduğu öğrenildi.

Yaralanan Şenay Güvenç, Halis Kıratlı, Fadimana Sanıyar, İbrahim Kıratlı, Mehmet Canpolat ve Necmettin Öcal, Ereğli ilçesindeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Midibüsün, ilçeye bağlı Osmanköseli köyünden Halkapınar'a yolcu taşıdığı belirtildi.

Önceki haber

Konya'nın Halkapınar ilçesinde bir minibüsün şarampole devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Çakıllar köyü ile Körlü köyü arasında seyreden plakası ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir minibüs, şarampole devrildi.

Kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaralılar, yakın ilçelerdeki devlet hastanelerine kaldırıldı.

AA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2007 Salı 09:38:10
Güncelleme :28 Ağustos 2007 Salı 13:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?