6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Minik Merve yaşama tutunamadı

MAÇI DURDURAN MERVE YAŞAMA TUTUNAMADI

Konya'da, amcasının kullandığı minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan ve helikopter ambulansla maç oynanan sahaya getirilerek hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Merve Gül Coşkun, 10 saat süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kaza, dün saat 13.00 sıralarında Konya'nın Hadim ilçesi Alanya Caddesi No 2 önünde meydana gelmişti.

Murat Coşkun (30) kullandığı 42 TA 529 plakalı minibüsle geri manevra yaparken, evlerinin önünde oynayan yeğeni 2 yaşındaki Merve Gül Coşkun'u fark edemeyerek çarptı. Kazada, 2 yaşındaki Merve göğüs ve kafasından aldığı darbe sonucu ağır yaralı olarak Hadim İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahale yapılırken Merve için Konya'dan havalanan helikopter ambulans, ilçeye iniş yaptı.

Merve'yi alan helikopter ambulans, Kayseri Şekerspor ile Antalya Kepez Belediyespor'un 3. Lige terfi maçının oynandığı 2 Nolu sahaya siren çalarak acil inişe geçti. Futbolcular da Merve'nin yaşaması için maçı yarıda keserek helikopterin inmesine yardımcı oldu. Helikopterden alınan küçük Merve, ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Acil Yoğun Bakım Servisi'ne sevk edildi.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Merve 10 saat daha yaşayabildi. Küçük Merve gece yarısı hayatını kaybetti.

Polis, olayla ilgili Murat Coşkun'u gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MAÇI DURDURAN MERVE YAŞAMA TUTUNAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 11:56:00
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 13:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?